Kik vagyunk?

Az alapítás gondolatától és az Egyesület 2006. áprilisi létrejöttétől a mai napig az a meggyőződés hatja át a munkánkat, hogy tenni szeretnénk térségünk fejlődéséért. Minden tevékenységünkkel, projektünkkel, szolgáltatásunkkal elő akarjuk segíteni a nemzeti célok elérését – új munkahelyek létrejöttét, az életkörülmények javulását.

Üzleti szemlélettel, hatékonyan, ügyfél-orientáltan, ugyanakkor empatikusan kívánjuk megvalósítani programjainkat. Ebben a kihívásokkal teli időszakban arra építünk, hogy az egyének közössége több, mint az egyének összessége. Mind szervezetünk működésében, mind ügyfeleink esetében ennek bizonyosságát érezzük az elmúlt öt év alapján.

A PBN civilsége tagságában, működésének jellegében rejlik. Az elsősorban projekteken alapuló tevékenységünk gazdasági hozadéka az egyesületi alapcélokat szolgálja. Gazdasági eredményességre való törekvésünk az egyesület működésének feltételeit teremti meg.

Honlapunk célja, hogy bemutassuk, milyen módon tudtunk kitűzött vállalásaink eléréséhez hozzájárulni. Köszönjük mindazoknak, akik lehetővé tették, hogy tovább dolgozhassunk térségünk fejlődéséért.

Éder Géza

elnök