Aktualitások

PBN - A Sárvári Oratórikus Kórus a STAGE műsorán

A PBN az időskori jólét elkötelezett híveként igyekszik megragadni a lehetőséget, hogy értékeket közvetítsen a korosztály tagjai számára is.

Az egészségi állapot javítása mellett, illetve ahhoz hozzájárulva fontosnak tartja szervezetünk a minőségi kikapcsolódást, szórakozást. Ennek elősegítése érdekében dolgozunk aktívan a STAGE nevű projektünkben, melynek része egy leegyszerűsített videós oldal az idősebb korosztály számára, ahol élőben közvetített és rögzített kulturális előadások várják az érdeklődőket.

Legutóbb a Sárvári Oratórikus Kórus csatlakozott a közreműködő kulturális szervezetek sorába olyan már bevont intézmények mellé, mint például a Savaria Karnevál szervezéséért felelős Savaria Turizmus Nonprofit Kft. és az ELTE SEK Szökős Néptáncegyüttes. A kórus 5 éves jubileumát ünnepelve adott egy „Önök kérték” névre keresztelt, több mint 2 óra hosszúságú kiváló koncertet, melyet a STAGE élőben tűzött műsorára az azt tesztelő idősek csoportjának nagy örömére. A minőségi szórakozás így nemcsak a jelenlevők számára, hanem a képernyők előtt ülőknek is garantált volt, melyről profi videós csapat gondoskodott az élő közvetítés során változatos kameraszögek alkalmazásával fokozva az élményt.

A kórus következő nagyobb volumenű előadása 2019 januárjában várható, melyet az együttműködés sikerén felbuzdulva szervezetünk igyekszik majd ismét a STAGE műsorára tűzni. A koncert felvétele az alábbi linken elérhető: Sárvári Oratórikus Kórus - Önök kérték Live stream

Kép forrása: részlet a koncertfelvételből

További információk:
Molnár Zoltán, projekt menedzser, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.